Home
 
 
Kako do slike
1.
Izaberite sliku
2.
Stavite ju u vaš projekt za download
3.
Zatražite odobrenje
4.
Po primitku odobrenja skinite slike
O FOTO ARHIVU
 

Ovaj on line foto arhiv namijenjen je prvenstveno korisnicima koji kroz svoju promotivnu aktivnost promiču turističke vrijednosti grada Novog Vinodolskog. Korisnici su: zakonski obveznici financiranja rada Turističke zajednice grada Novog Vinodolskog koji posredno i neposredno financiraju rad TZG Novog Vinodolskog, javna glasila i ostale pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj i inozemstvu koji dobiju odobrenje za korištenje.

On line foto arhiv osim fotografija sadrži i vizualne standarde tržnog komuniciranja, karte, tekstove i ostale materijale kojima se TZG Novi Vinodolski koristi u promidžbi.

On line foto arhiv TZG Novog Vinodolskog donosi pregled većeg broja fotografija s motivima koji su neposredno ili posredno vezani uz mjesta i događaje u gradu Novom Vinodolskom. Fotografije su odabrane tako da zadovolje većinu potreba za promidžbom i trajno će se dopunjavati s novim motivima po odabiru TZG Novog Vinodolskog, koja upravlja on line foto arhivom. To znači da ona upravlja izborom fotografija koje su ponuđene, odobrava njihovo korištenje, kroz evidencije prati potrebe tržišta i kontrolira kvalitetu i iskorištavanje autorskih prava.

Svi korisnici ovih stranica mogu pregledavati fotografije s vodenim žigom svrstane u kategorije. Kao registrirani korisnik možete besplatno skinuti slike velike razlučivosti za tisak ili multimediju bez vodenog žiga. Registracija je besplatna. Kod registracije korisnik sam formira korisničko ime i lozinku i upisuje ih u prostor predviđen za registraciju. Kada popunite i pošaljete jednostavan obrazac za registraciju zatražit ćete odobrenje za skidanje fotografija klikom na gumb „Pošalji zahtjev“. Po primitku vašeg zahtjeva administratori Turističke zajednice grada Novog Vinodolskog poslat će vam e-mailom potvrdu registracije i odobrenje nakon čega ćete moći izvršiti download fotografija koje želite.